Rakennus-, rakenne- ja pääsuunnittelu

Rakennussuunnittelumme vastaa sinun toiveisiisi sekä rakennusalan laatuvaatimuksiin. Toimimme Helsingissä ja muualla pääkaupunkiseudulla. Ota yhteyttä niin jutellaan tarkemmin hankkeestasi!

Rakennussuunnittelu

Hyvä suunnittelu on laadukkaan rakentamisen perusta

Rakennussuunnittelu Helsingissä ja pääkaupunkiseudulla

Kestävä rakentaminen alkaa laadukkaasta suunnittelusta. Rakennussunnittelun pyrkimys on luoda korkealaatuisia ratkaisuja, jotka täyttävät kohteen vaatimukset ja kestävät sekä aikaa että käyttöä. Palvelemme pääasiassa Helsingin, Espoon ja Vantaan alueilla.

Rakennussuunnittelu ottaa huomioon talon rakenteiden lisäksi mm. tilat, tekniikan, varustelun ja sijainnin, jotta ne vastaavat parhaalla mahdollisella tavalla rakennuksen käyttötarkoitusta sekä sille asetettuja laatuvaatimuksia. Lisäksi ammattilainen huolehtii, että alan lait ja määräykset täyttyvät.

Meiltä saat rakennussuunnittelua ammattitaitoisella otteella. Kuuntelemme tarkkaan toiveesi ja vastaamme suunnittelusta alusta loppuun, aina valmistelusta käyttöönottoon sekä ylläpitovaiheeseen asti.

Suunnittelun osa-alueet:

  • Pääsuunnittelijan tehtävät
  • Arkkitehtisuunnittelu
  • Rakennesuunnittelu

Saat meiltä rakennussuunnittelun monipuolisesti aina arkkitehtisuunnittelusta rakennesuunnitteluun eli suunnitelmaan rakentamisen teknisestä toteuttamisesta.

Halutessasi saat meiltä myös urakkaasi pääsuunnittelijan, joka johtaa suunnitelutyötä ja pitää suunnitteluvaiheen kaikki langat käsissään. Pääsuunnittelija hallitsee suunnittelun kokonaiskuvaa ja pyytää esimerkiksi LVI-suunnittelijalta tarvittavat suunnitelmat, jotta kaikki tulee tehtyä oikein eikä rakentamisvaiheessa synny päällekkäisyyksiä. Jokaisessa rakennuslupaa vaativassa hankkeessa asiantunteva pääsuunnittelija on pakollinen.

Rakennussuunnitelu vaikuttaa ratkaisevasti koko prosessin kulkuun ja lopputulokseen, joten laadukkaasta suunnittelusta ei kannata tinkiä!