Vastaava työnjohtaja

Vastaava työnjohtajamme varmistaa, että rakennusprojektisi etenee suunnitelmien ja määräysten mukaan. Lue lisää palveluistamme ja pyydä tarjous!

Vastaava työnjohtaja valvoo, että työmaalla tehdään työt rakentamista koskevien määräysten mukaan. Palvelemme pääkaupunkiseudulla Helsingin ja Vantaan alueilla sekä myös kehyskunnissa Kerava, Järvenpää, Tuusula, Nurmijärvi, Sipoo, Mäntsälä ja Pornainen.

Luvanvaraisessa rakennustyössä tulee olla mukana rakennusvalvontaviranomaisen hyväksymä vastaava työnjohtaja. Vastaavan työnjohtajan työt alkavatkin, kun rakennuslupa on myönnetty. Saat meiltä ammattitaitoisen työnjohtajan kaikkeen rakentamiseen, on suunnitelmissasi sitten omakotitalo, rivitalo tai vaikka varastorakennus. Vastaava työnjohtaja pitää huolen, että työmaalla noudatetaan tehtyä suunnitelmaa sekä rakentamista koskevia määräyksiä ja että tarvittavat katselmukset ja tarkastukset tulevat pidetyiksi. Olethan meihin yhteydessä hyvissä ajoin hankkeen käynnistymistä, sillä työnjohtaja tulee palkata projektiin viimeistään urakan alkaessa.